De duurste games ooit gemaakt

Videogames zijn er in al2843349-0506022709-26519lerlei varianten. Of je nu van fantasy spellen houdt, van sport of oorlogsspellen, het maakt eigenlijk niet uit. Met de keuze die iedereen momenteel heeft kan er eigenlijk altijd wel iets gevonden worden wat aansluit op de wensen van iedere speler. Sommige games zijn er in vele uitga
ven en worden soms ieder jaar vernieuwd. In vergelijking met het begin is het ongelofelijk om te zien hoeveel er in recente jaren verbeterd is. Als iemand niet beter zal weten waan je jezelf bijna in de realiteit. Omdat zoveel mensen games spelen, gaat er ongekend veel geld in deze industrie om. Je kunt hier een kijkje nemen om te zien wat de duurste games zijn die ooit zijn gemaakt.

Grand Theft Auto

Deze reeks is ontzettend geliefd onder gamers over de gehele wereld. De vele verschillende versies die er inmiddels uit zijn gekomen lijken elkaar immer te overtreffen. Dit is niet heel erg verrassend. Voor ieder spel dat opnieuw in de reeks wordt uitgebracht wordt immers ook meer geld uitgegeven.

L.A. Noire

Opvallend genoeg komt dit spel van dezelfde ontwikkelaars als Grand Theft Auto. Er werd dan ook een heel groot budget voor uitgetrokken, met een boeiend spel als eindresultaat. L.A. Noire is een mooie game voor fans van dit type spel.

Final Fantasy

Final Fantasy wordt gezien als een echte must have voor spelers van fantasy games. Toen het gemaakt werd was het bedrag dat hiervoor uitgetrokken werd vrij groot voor die tijd. De miljoenen exemplaren die er van de game verkocht zijn bleken de investering echter meer dan waard.

Call of Duty

De Call of Duty spellen zijn de laatste jaren uitgegroeid tot misschien wel de populairste game in zijn soort. Het is wereldwijd een spel dat alleen maar meer belangstelling lijkt te krijgen. Het is dan ook vanzelfsprekend dat er voor het maken van de laatste versie van de game een groot budget was. Dit blijkt wel uit wat daaruit voort is gekomen.