Software voor Hardware

Software voor hardware is een Windows-gebaseerde multi user windows applicatie die speciaal ontworpen is voor commercieel gebruik en de hardware distributeur. Met behulp van een rationele database is het invoeren van gegevens vergemakkelijkt. Deze software stelt gebruikers in staat om banen aan te nemen zoals het boeken van tickets, inkooporders en pakbonnen.

Functies

  • Data invoer wordt gedaan via drop-down vensters, een simpele point en klik.
  • Het biedt de mogelijkheid om een database van klanten, fabrikanten en groothandelaren te maken.
  • Maakt getailleerde prijsofferte rapporten die een weergave bieden van de voorbereidingskosten van de fabrikant en de handelaar die nodig zijn voor orderboeken.jaringan-1
  • Het is in staat als taak indieningsprocesbladen te creëren die gespecificeerd kunnen worden afgedrukt.
  • Het creëren van materiaalspecificaties, hardware schema’s en elevatie tekeningen.
  • Ondersteunen van het volledige voorraadbeheer voor elk product in de inventaris database.
  • Er kunnen met dit systeem bestelbonnen gecreëerd worden om materiaal uit de voorraad te bestellen. Ook kunnen er inkooporders vervaardigd worden om rechtstreeks materiaal te kopen van de fabrikant of groothandelaar. En uiteindelijk pakbonnen voor materiaal dat is verzonden naar klanten.
  • Voor elke job of contract kunnen er zelfklevende etiketten worden vervaardigd die zijn voorzien van openingsnummer, datum van afgifte en een volledige beschrijving van het product.

Computer Vereisten

Om gebruik te kunnen maken van software voor hardware zijn er enkele eisen waaraan een computer moet voldoen. De minimale hardware vereisten voor computers onder Windows 7, Windows 8 en Windows 10 besturingssystemen moeten tenminste 4 tot 8 gigabyte aan Ram geheugen hebben. Daarnaast moet er nog 1 gigabyte aan vrije schijfruimte zijn en een minimale schermresolutie van 1360×768. De server maakt niet zoveel uit en het kan elk Microsoft server besturingssysteem zijn. Echter, zal de schijfruimte op de server wel uitmaken, omdat het afhangt van de hoeveelheid aan gegevens die moeten worden opgeslagen.

Software voor hardware is heel goed voor accounting werkzaamheden en zeker de moeite waard om te proberen.